Fázisjavító berendezés gyártás:

Cégünk egyik alaptevékenysége. Berendezéseink alkalmasak minden fázisjavítási igény kielégítésére. Egyedi igényekhez egyedi berendezéseket készítünk. Hagyományos kivitelű alap berendezéseink mellett, (melyek az általános és szokásos igényeket maradéktalanul kielégítik) a villamosenergia felhasználás analízise alapján egyénre szabott berendezéseket tervezünk, készítünk.

Az egyedi kialakítás a berendezés minden paraméterére vonatkozik, figyelembe véve a műszaki követelményeket. Figyelembe vesszük a helyi adottságokat, hely és csatlakozás módja, a villamosenergia felvétel technológia meghatározta kronológiai ingadozását. A felharmonikus szennyezések mértékét, jellemzőit. A felharmonikusok szűrését elvégezzük.

Általunk alaptípusként alkalmazott:

automatikák:

A BMR FCR sorozat elemei

                          /Igény esetén: aLovato DCK automatika/ 

Kondenzátorok:

A fázisjavító berendezésekben az ISKRA Kondenzatorji d.d. KNK sorozatú kondenzátorait használjuk.

A kondenzátorok PCB mentesek, polipropilén film és zselésített növényolaj szigetelésüek. Megfelelnek a IEC Publ. 60831-1/2 előírásainak. Belső védelemmel rendelkeznek (önleválasztás a tápról). Súly: max 0,1 kg/kvar

Fázisjavító berendezés karbantartás (szerviz):

Partnereink megbízása alapján rendszeres vagy eseti karbantartást, hibaelhárítást végzünk. Felülvizsgáljuk, és biztosítjuk a berendezés illeszkedését a megváltozott fogyasztói igényekhez, technológiához. Tevékenységünkel biztosítjuk a fázisjavító berendezés folyamatos működését.

Minden hazánkban beépített fázisjavító berendezés hibaelhárítását, javítását, karbantartását elvégezzük.

Villamosenergia-gazdálkodás, szaktanácsadás:

Megbízóink villamosenergia felhasználását felülvizsgáljuk, méréseket végzünk és összevetjük az áramszolgáltatói szerződéseikkel. Szaktanácsokat adunk annak érdekében, hogy a villamosenergia költségeiket minimalizálják a termelés folyamatos fenntartása mellett.

Villamos tervezés:

Villamos energiaellátás, világítás,  villámvédelem - építményvillamosság.

Villamos szabványossági vizsgálatok

Villamos berendezések szabványossági vizsgálata, érintésvédelmi mérések, vizsgálatok.

E-mail: nrgo@nrgo.hu
E-mail: nrgo@nrgo.hu